Mostbet bónusz és különleges ajánlatok 

A Mostbet Magyarország egyik legnépszerűbb és legális fogadási platformja, amely lehetővé teszi a magyar játékosok számára a forintban történő be- és kifizetéseket.

Látogasson el az oldalra

A MostBet Magyarország -n való játék megkezdéséhez a játékosnak számlát kell nyitnia az oldalon. A regisztrált játékosok ezután teljesíthetik online fogadási vágyaikat, elmerülve a platformon elérhető különböző sport- és kaszinójátékok tengerében. A bukméker több mint 500 valódi pénzes játékot kínál, és több mint 20 féle játékból több ezer sporteseményre fogad el fogadásokat.

Mivel a MostBet már körülbelül egy évtizede van jelen az online fogadási piacon, nyereséges marketingstratégiát fogalmazott meg az új játékosok becsábítása és a régi játékosok hűségének fenntartása érdekében. Így gyakran és rendszeresen jövedelmező Mostbet bónusz és promóciókat dob ki, hogy megfeleljen a játékosok modern igényeinek, és elkötelezettek maradjanak a bukméker mellett. Nézzük meg a MostBet promócióját és egyéb jutalomprogramjait, amelyeket a magyar játékosoknak kínál.

Új ügyfelek bónuszai

Az üdvözlő Mostbet bónusz magyarország azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik először regisztrálnak a bukmékernél. A regisztrációt követően a felhasználók az első befizetésük összegének akár 150%-át is megkaphatják, feltéve, hogy a befizetést a regisztrációtól számított egy héten belül teljesítik. A bónuszra csak az első befizetés jogosult, és ezek a bónuszösszegek és az ingyenes pörgetések a promóciós befizetéstől számított 72 órán belül kerülnek jóváírásra a játékos bónusze gyenlegén.

pictureA maximális összeg 160000 forintban van korlátozva, amit a játékosok 128000 forintért szerezhetnek meg a számlájukra történő feltöltéssel. A felhasználó a regisztráció után 7 napon belül köteles megkapni a bónuszt, feltéve, hogy befizette a szükséges összeget.

Ha a bukmékernél történő regisztrációt követő egy órán belül pénzt helyez el a számláján, akkor megnövelt bónuszt kaphat. Ez a bónusz az összeg akár 150%-a is lehet, azonban a teljes összeg nem haladhatja meg a 160000 forintot. Minden üdvözlő bónusz összegét a befizetés napját követő három napon belül hamarosan jóváírják a felhasználó számláján. A játékosoknak 3 héten belül át kell váltaniuk ezeket a bónuszösszegeket valódi pénzre. Ehhez a játékosnak legalább 20 fogadást kell tennie, és az egyes fogadások összege nem lehet kevesebb, mint a befizetés összege 1, 5 koefficienssel. IP - címenként csak egy bónusz kerül jóváírásra.

Az alacsonyabb oddsú fogadások szintén nem számítanak bele a statisztikába, a törölt és visszatérített fogadásokkal együtt. Ha a játékos 21 napon belül nem teljesíti az ajánlat feltételeit, a bónusz pénzösszegek azonnal levonásra kerülnek a számlájáról. A Mostbet továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa vagy törölje a jutalomajánlatot.

Regisztrációs bónusz

 • A Mostbet nemzetközi cég 160000 Ft bónuszt kínál a Mostbet új ügyfeleinek, akik először regisztrálnak a hivatalos weboldalon. A bónusz a játékszámla első feltöltésétől függ, és elérheti a feltöltés 150%-át.
 • A Mostbet nem csak egy, hanem akár négy freebetet is kínál. Minden egyes ingyenes fogadást bizonyos akciókért kapnak, amelyeket az ügyfelek a Mostbet-en és a személyes számlájukon belül végeznek.

Mi a bónusz egyenleg

Ha a Mostbet-től kaptál regisztrációs bónuszt vagy bármilyen más típusú promóciót, amely bónuszt ad, akkor azt a bónuszszámládon írják jóvá. A bónuszegyenleg megmutatja, hogy jelenleg mennyi bónuszpénz áll rendelkezésedre.

Hogyan írják jóvá a bónuszokat?

Ha van egy Mostbet vagy bármilyen más promóciós kódod, egyszerűen add meg azt a regisztrációkor. Ha ez a kód bónusz jóváírást feltételez, akkor az teljesen automatikusan megtörténik. A bukméker semmilyen további lépést nem igényel a fogadók részéről.

pictureHogyan használhatók fel

Először is, a játékosoknak meg kell fogadniuk a számukra megítélt bónuszokat, szigorúan a promóció feltételeit betartva. Ezt követően a bónuszok felhasználhatók, de a módszer a fajtájuktól függ:

 1. Mostbet regisztrációs bónuszok: kiveheti őket a fogadóiroda-ról, felhasználhatja őket fogadásokra, fizethet a bukméker speciális szolgáltatásaiért, vagy más módon használhatja őket, hasonlóan a valódi pénzhez.
 2. Ingyenes bónuszok: a bukméker költségén történő fogadásra használhatod fel őket. Ha a fogadás kiég, semmit sem veszítesz, ha pedig az esemény nyerőnek bizonyul, akkor a teljes összeget megkapod, levonva a freebie-ket. A bónusz érvényessége attól a pillanattól kezdve, hogy megkapja azt.

A Mostbet weboldalán a kupon ellenőrzésével a fogadók nemcsak a promóció nevét ismerhetik meg, amelyre a promóciós kód vonatkozik, hanem a bónuszprogram további feltételeit is. Itt a játékosok megtudhatják, hogy a Mostbet bónusz pénzösszegek meddig érvényesek. Például, hogy hány nap vagy óra van hátra, amely után a bónuszok inaktívvá válnak. A bónuszokat a nyerőgépek játékára is költheti.

Le lehet-e venni a bónusz krediteket

A bónusz pénzeszközöket a bukméker cégnél akkor veheti ki, ha betartja a promóciós feltételeket. Tanulmányozza át a promóciós ajánlatot, amelyben részt kíván venni, és fordítson különös figyelmet a fogadási feltételekre és szabályokra.

Ha minden követelményt teljesítettél, akkor a Mostbet promóciós kód bónuszokat valódi pénzre válthatod át. Ezt követően bármilyen fizetési módszerrel kiveheti őket, felhasználhatja őket új fogadások kötésére és így tovább.

Hogyan lehet felhasználni a Mostbet bónuszt?

A bukmékerek nem guríthatják ki a bónuszpénzeket kedvük szerint; bizonyos fogadási szabályok szabályozzák az egyes promóciókat és jutalmakat. A regisztrációs bónusz és egy bizonyos összegű befizetés elnyeréséhez a játékosnak a következőket kell tennie:

 • Tegyen fogadást az első befizetés összegének 20-szorosára.
 • Az egyes tesztfogadások együtthatójának több mint 1, 50-nek kell lennie.

A bónuszjutalom megforgatási időszaka a regisztráció napjától számított 21 nap. Míg az ingyenesség előnyeinek kihasználásához a játékos csak egyszer használhatja fel a bónuszalap adott összegét. Vagyis az együttható ebben az esetben nincs előírva. Ha a játékos nyer, akkor jogosult lesz a nettó nyereségre valódi pénzben, a folyamatos arányban. Az említett bónuszrendszer mellett a bukméker különböző MelBet promóciós kódokat is biztosít, amelyekkel a játékos növelheti a befizetési összeget, és ajándékot nyerhet.

pictureMostBet szerencseszelvények

A MostBet szerencsesorsjegyek esetében a magyar játékosnak 500 forintos vagy annál magasabb befizetést kell teljesítenie a számláján, hogy szerencsesorsjegyeket nyerhessen, amelyekkel exkluzív ajándékokat nyerhet a játékos.

Hűségprogram

A MostBet-nél elérhető hűségprogram egy bizonyos időtartamra és a résztvevők listájára tervezett marketingesemény. A program kiváló lehetőséget biztosít a platformon aktív játékosok számára, hogy bónuszpontokat, ingyenes fogadásokat, sőt bizonyos teljesítmények esetén készpénzvisszatérítést is szerezzenek. A bónuszok száma és a megszerzett Mostbet-érmék árfolyama a játékosnak a hűségprogramban betöltött egyéni státuszától függ. Minél többet érsz el a programban, annál magasabb a státuszod és annál több jövedelmező bónuszt kapsz.

A hűségprogramban 10 státusz van (alacsonyabbtól magasabbra rendezve)- Újonc, Amatőr, Ígéretes, Ifjúsági csapatjátékos, Profi, Major League játékos, Nemzeti csapatjátékos, Sztár, Világbajnok és Legenda.

A programban való részvételhez a játékosoknak először regisztrálniuk kell a MostBet weboldalán. Ezután a profiljukban a "Teljesítmények" szekcióba kell lépniük, teljesíteniük kell a számukra kiosztott érdekes feladatokat, és ki kell érdemelniük az ezekhez a feladatokhoz kapcsolódó jövedelmező bónuszokat. A hűségprogram aktív résztvevői hozzáférhetnek a megnövelt cashbackhez, exkluzív ajándékokhoz, és igénybe vehetik a privát promóciókban való részvétel lehetőségét is.

Előnyök:

 • Gyors befizetés, a számláját jutalék nélkül töltheti fel bankkártyával és hitelkártyával;
 • vezető az élő mérkőzések számában, online közvetítés is elérhető;
 • kényelmes hivatalos oldal: gyorsan betöltődik, átgondolt menüvel rendelkezik;
 • promóciók törzsvásárlóknak: cashback a fogadásokból, ingyen fogadások ajándékba;
 • biztosítás, a fogadások kivásárlásának lehetősége;
 • az egyik legnagyobb üdvözlő bónusz, fogadások a bónusz számláról, mint a fő számláról.

FAQ

Használhatok fogadási bónuszt a kaszinóban?

Igen, a Mostbet által kínált különböző kaszinójátékokon is felhasználhatod a fogadási bónuszt, kivéve néhány bónuszt.

Van a bónuszoknak fogadási időszaki korlátja?

Igen. Tudnod kell, hogy minden bónuszhoz tartozik egy fogadási időszaki limit. Szerencsére a Mostbet más szolgáltatóknál több időt ad a pénz elköltésére. A bónuszodat 21 nap alatt használhatod fel, és utána eltűnik a számládról ezen a weboldalon.

Hol kell beírni a promóciós kódot?

Amikor létrehozol egy fiókot a Mostbet Magyarország, egy üres mezővel találkozol, melynek neve: "Add meg a promóciós kódodat". Be kell írnia a promóciós kódot, és a regisztrációra kell kattintania, hogy igénybe vehesse a dobozban lévő előnyöket.

Hány forintot ad az üdvözlő bónusz?

2024-ben, bár sok szolgáltató van a piacon, kevés tud versenyezni a Mostbet által kínált üdvözlő bónusszal. A bukméker 160000 forint üdvözlő bónuszt kínál az első befizetéskor.