Mostbet visszavonás lehetőségek 

A kifizetések a fogadások fontos részét képezik. Egy bukméker megbízhatósági besorolását nagymértékben meghatározza a kifizetés gyorsasága és a fizetési rendszerek sokfélesége.

Látogasson el az oldalra

A Mostbet fogadóiroda több mint 20 fizetési módot kínál. A fizetési rendszerek kiválasztása a választott számla pénznemétől és a játékos lakóhelyének régiójától függ. A Mostbet fogadóiroda elfogadja az HUF, dollárban, euróban, tenge-ben és számos más pénznemben történő fizetéseket.

Csak a regisztrált ügyfelek, akik kitöltötték a személyes szekrényben a magukra vonatkozó információkat, rendelhetnek kifizetést. Áttekintésünkben megvizsgáljuk a Mostbetből történő pénzfelvétel minden módját, a tranzakciós korlátokat és a kifizetés megrendelésére vonatkozó korlátozásokat.

Mostbet pénzfelvétel magyarországon: utak

A Mostbet-ből történő pénzfelvételre szolgáló fizetési rendszerek sokfélesége az ügyfél lakóhelyének régiójától és a pénznem típusától függ. Az alábbiakban a fizetési rendszerek kiválasztása következik, amelyekkel a Mostbet fogadóiroda számlájáról HUF történő kifizetés kérhető:

Bankkártyák VISA, MasterCard
Elektronikus fizetési rendszerek WebMoney, EcoPayz
Kriptovaluták Tether, Bitcoin

Más fizetési rendszerek, mint például SkyPay, MushBetter, Piastrix, Litecoin és mások is elérhetőek lehetnek a más számla pénznemmel rendelkező ügyfelek számára.

picturePénzkivételi utasítások a Mostbet fogadóirodától

A pénzfelvétel a "Mostbet" fogadóirodából minden olyan ügyfél számára elérhető, akinek pozitív egyenlege van a játékszámláján. A pénzkivételi algoritmus minden fizetési rendszer esetében hasonló.

Pénzfelvételi feltételek

Csak a bukmékeriroda regisztrált és meghatalmazott ügyfelei rendelhetnek pénzkivételt. Magyarország és más országok 18 év feletti állampolgárai a bukmékeriroda ügyfelévé válhatnak. A Mostbethez való csatlakozáshoz egy speciális űrlapot kell kitöltenie. Ez a bukméker hivatalos oldal "Regisztráció" gombjára kattintva nyílik meg.

A Mostbet fogadóiroda négy lehetőséget kínál a fiók létrehozására. Ezek a kitöltendő mezők számában különböznek egymástól. A regisztráció módjai a Mostbet fogadóiroda honlapján:

 • Egy kattintással - válassza ki a lakóhely szerinti országot, a számla pénznemét;
 • Telefonszámmal - a telefonszám megadása (meghatározza a lakóhely régióját), megerősítő kód, a számla pénznemének kiválasztása;
 • E-mail címmel - lakóhely szerinti ország kiválasztása, számla pénzneme, e-mail cím megadása.

Közösségi hálózatokban (Facebook, Google, Vkontakte, Odnoklassniki, Telegram, Twitter, Steam) lévő fiók alapján - a fiók pénznemének kiválasztása. Minden űrlap opciónak van egy inaktív mezője Promóciós kód hozzáadása". Ez csak akkor kerül kitöltésre, ha van promóciós kódja egy bónuszhoz. Az alapváltozat +100%-ot ad a játékosoknak az első befizetésükre. A maximális jutalom 160000 HUF. Ha a bukmékeri bónusz helyett a kaszinóbónuszt választod, akkor további 280 ingyenes pörgetést kapsz. Miután regisztráltál a weboldalon és befizettél, ki kell töltened egy űrlapot a személyes adataiddal:

 • Vezetéknév;
 • Keresztnév;
 • Nem;
 • Város;
 • Becenév;
 • Születési dátum;
 • Dokumentum száma.

A Most bet fogadóirodánál a befizetés után nem tud azonnal pénzt felvenni. Ez a pénzmosás és az illegális átutalások elleni küzdelem keretében történik. A kifizetés akkor válik aktívvá, ha 100%-os befizetést teljesítesz egy kaszinóban, élő kaszinóban, virtuális sportban vagy sportfogadásban 1,30-tól kezdődő oddsokkal. Egyéb kifizetési korlátozások nincsenek.

A bukméker azt ajánlja, hogy ugyanazokat az adatokat használja a befizetésekhez és a kifizetésekhez. Különböző fizetési rendszerek használata megengedett, de azoknak az Ön nevére kell szólniuk, és a befizetéshez kell használni őket. Nem használhat más személyhez tartozó bankkártyát vagy e-pénztárcát, még közeli hozzátartozókat sem.

A pénzkifizetés megtagadásának okai

A Mostbet Magyarország felhasználói szerződésben két fő okot adnak meg az ügyfél visszatérítésének megtagadására:

 • A fogadóirodában elhelyezett fogadások összege nem éri el az utolsó befizetés 100%-át, az 1,30-tól kezdődő oddsú fogadásokat figyelembe vesszük;
 • A felhasználó nem ment át a számlaellenőrzési eljáráson.

A Mostbet Fogadóiroda biztonsági szolgálata nem ajánlja a játékszámla használatát pénzkivételre fogadások elhelyezése és a pénzeszközök fizetési rendszerek közötti átutalása nélkül. Nem engedélyezett a fiók újbóli regisztrálása. Kérheti a biztonsági szolgálatot, hogy törölje a játékfiókot és regisztráljon egy újat. Ha egy ügyfél másodszor regisztrál, feketelistára kerül. Az első és az új fiókja is blokkolva lesz.

A pénzkifizetés megtagadása technikai problémák miatt is előfordulhat. Például a bank megtagadja a Mostbet számla kiszolgálását. A kifizetéshez szükséges adatok helytelen kitöltése szintén a művelet megtagadásához vezet.

pictureKapcsolatfelvétel a támogatással

Ha problémái vannak a bankkártyára, e-pénztárca WebMoney vagy más rendszeren keresztül történő pénzkivétellel, forduljon bátran a "Mostbet" bukméker ügyfélszolgálatához. Az elérhetőségeket a Kapcsolat fülre kattintva nyithatja meg. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel módjai:

[email protected];

[email protected];

https://t.me/mostbetsupport_bot.

pictureUgyanezen az oldalon található egy "Írj az adminisztrátornak" gomb is. Ha rákattint, megnyílik egy visszajelzési űrlap. Itt kell kiválasztani a kérdés tárgyát, leírni a problémát és elküldeni az üzenetet. A válasz státuszát a személyes szekrényében a "Támogatási szolgáltatás igénylése" részben láthatja.

Következtetés

A Mostbet fogadóiroda elfogadja a különböző országokból érkező ügyfelek befizetéseit. A bukméker több mint 20 pénznemet támogat, beleértve az HUF is. A rubelszámla tulajdonosai használhatják a bankkártyákat VISA, MasterCard, elektronikus fizetési eszközök WebMoney, EcoPayz, kriptovaluták Bitcoin, Tether. A fizetési rendszerek választéka országonként eltérő. A fogadóirodában nem lehet különböző pénznemű számlákat használni. Ha meg szeretné változtatni a számlája pénznemét, akkor forduljon az ügyfélszolgálathoz, és kérje a számlája törlését. A számla törlése után újra lehet regisztrálni, a számla pénznemének kiválasztásával.

FAQ

Tudok-e pénzt felvenni a bankkártyámra?

A pénzfelvétel ugyanarra a banki adatra lehetséges, ahonnan a számlára befizetett. A bankkártya VISA a befizetéshez és a kifizetéshez is rendelkezésre áll. Ha ezt a fizetési módot szeretné használni a kifizetéshez, akkor a betéti kártyáját kell használnia.

Hogyan vehetem ki a pénzemet??

A Mostbet felhasználói szerződésében van egy szakasz az alapok visszatérítéséről. A befizetés visszatérítésére vonatkozó kéréssel kell kapcsolatba lépnie a bukmékeriroda ügyfélszolgálatával, hogy megkapja a befizetését. A bukméker kérheti az ügyfél azonosítását a pénz elküldése előtt.

Mennyi ideig tart a kifizetés?

A legtöbb átutalás néhány percen belül megérkezik. A maximális késedelem minden fizetési rendszer esetében 72 óra.

Miért nem érkezik vissza a pénzeml?

Mostbet visszavonási probléma több oka is lehet. Az első az, hogy az ügyfél nem teljesítette a forgalmi követelményt (1,30-as fogadási odds és a befizetés 100%-a). A második a bank vagy a bukméker technikai díjazása. A harmadik - a bukméker kezdeményezte a számla második ellenőrzését, az ügyfélnek meg kell erősítenie a személyazonosságát.

Milyen kifizetési díjat számít fel a most bet az ügyfelektől?

A bukméker nem számít fel díjat a pénzkivonáskor. Ez a szabály minden fizetési rendszerre érvényes. Betétvisszatérítés esetén a bukméker felszámíthatja az ügyfélnek a fizetési rendszer díját.