Promóciók és mostbet promóciós kód 

A Mostbet szerencsejáték platform híres a promóciós kódok, bónuszok és promóciók számáról. Meg kell jegyezni, hogy a felhasználónak egyetlen játékfiókja van, amellyel az hivatalos oldal bármelyik szekciójában lehet fogadásokat kötni. A fogadóiroda hivatalos oldalán egy ügyfélstátusz-rendszer is található, minél magasabb a játékos szintje, annál jobb bónuszok várnak rá.

Látogasson el az oldalra

A befizetési mostbet promóciós kód lehetőséget nyújtanak arra, hogy fogadást kössön, és ne veszítse el a személyes pénzét. Például, ha Ön a Mostbet fogadóiroda új ügyfele, akkor egyszerre 4 fogadásra lesz jogosult, nem csak egyre. A bónusz részletekben kerül jóváírásra.

pictureAz összes Mostbet kaszinó bónusz 2024-ban

A bukméker cég hivatalos weboldalán 3 kategóriába sorolhatóak a mostbet promóciós kód 2024:

 • Újoncok. A cég bónuszajánlatai az első néhány befizetésre vonatkoznak. A felhasználó megduplázhatja a befizetését;
 • Aktív játékosok. Az ilyen típusú bónuszok csak olyan felhasználók számára érhetőek el, akik naponta fogadnak;
 • VIP ügyfelek. Az ilyen játékosok ösztönző programja abból áll, hogy a nyeremények után cashbacket és egyéb ajándékokat kaphatnak a Mostbet-től.

Freebet

Először is az újonnan érkezőknek meg kell érteniük, hogy mi az a freebet. A freebet egy ingyenes fogadás, amelyet akkor kap a játékos, ha teljesíti a bónuszprogram összes feltételét. Ezt olyan promóciókból lehet megszerezni, mint például:

 1. Kockázatmentes fogadás. A Mostbet felajánlja ügyfeleinek, hogy fogadjanak a hét legnagyobb eseményeire, és ne aggódjanak a végeredmény miatt! Ha a felhasználó fogadása nem jön be, akkor egy promóciós kódot kap a vesztesége értékével együtt. A maximálisan megszerezhető összeg 160000 forint. A minimális oddsnak ebben az esetben 2.00-nak kell lennie. Az események listája minden héten frissül, és a Mostbet hivatalos honlapján kerül közzétételre. Egyébként ott sok információt találhat a Mostbet-tel kapcsolatban, a működő tükröket, valamint letöltheti az alkalmazást a telefonjára.
 2. Freebet Express biztosítás. A fogadóiroda szereti ösztönözni azokat a felhasználókat, akik egyszerre több fogadást is elhelyeznek, és várják az eredményeket. Ennek köszönhetően bónuszként fogadási visszatérítési kupont kaphat, ha a fogadás csődbe megy. Érdemes megemlíteni, hogy 7 vagy több eseményből álló csomagok is vannak, és mindegyiknek az oddsa nem alacsonyabb, mint 1,70. Ha az egyik fogadás nem nyer, a felhasználónak jóváírják az adott fogadást. A bónusz fogadási paraméterei egyediek, a Mostbet minden játékos preferenciái alapján választja ki őket.

pictureA születésnapodra

A Most bet már régóta vezet be születésnapi ajándékokat ügyfelei számára. Mindössze annyit kell tenned, hogy legalább 30 nappal a születésnapod előtt regisztrálsz, és legalább 5000 forintot teszel fel népszerű eseményekre (ezt egyszerre vagy részenként is megteheted). Az ajándék fogadások paraméterei csak a Mostbet-tól függnek, amely a felhasználó érdekei alapján határozza meg őket. A Mostbet figyelembe veszi a megtett fogadások számát, azok méretét és a befizetés összegét. A freebet formájában történő fő ajándék mellett a játékos 10 pörgetést kaphat a Szerencsekerékre.

Befizetési bónusz

A Mostbet újonnan érkezők egyedülálló bónuszt kapnak, amellyel akár 160000 forintot is kaphatnak a számlájukra az első befizetésükhöz. A promócióban való részvételhez a következőket kell tennie:

 1. Egyszerűen regisztráljon a fogadóiroda hivatalos weboldalának főoldalán. Ezt bármilyen eszközről megteheti, amely rendelkezik internet-hozzáféréssel.
 2. 2Jelentkezzen be a számlájára, és kattintson a "Sport" üdvözlő ajánlatra.
 3. Fizessen be a számlájára bármilyen kényelmes módon (bankkártyával, e-pénztárcával vagy mobileszközzel). A minimális feltöltési összeg 500 Ft.

Cashback és hűségprogram

Ha Ön a fogadóiroda rendszeres ügyfele, akkor többféle bónusz is elérhető, amelyek lehetnek ingyenesek, cashbackek vagy egy speciális MOSTBET valuta. A bónuszok a teljesített feladatokért és egy bizonyos szint eléréséért járnak. A bónuszok száma közvetlenül a Mostbetnél betöltött státuszától függ. Ahhoz, hogy részt vehessen a hűségprogramban, a felhasználónak a következőkre van szüksége

 1. Regisztráljon a cég hivatalos weboldalán, és töltse ki az összes mezőt a személyes adataival (telefonszám, teljes név, születési dátum e-mail cím stb.);
 2. Feltölteni a játékegyenlegét bármilyen kényelmes módon bármilyen összegre;
 3. Menjen a személyes kabinetjébe, és kattintson az "Eredmények" gombra. Ezután elkezdheted a feladatok teljesítését.

Exkluzív bónuszokat is kaphatsz (megnövelt készpénz, zárt eseményeken való részvétel és ingyenes ajándékok megszerzése). A hűségprogramban összesen 10 szint van. Az elérésük feltételei, az új szintre való áttérésért járó bónuszok és a MOSTBET árfolyama megtekinthető a hivatalos weboldalukon.

Egyéb promóciók a Mostbetnél

 1. Express Booster. A bukmékeriroda gyakran indít promóciókat a nyeremények növelésével, ha a felhasználók egyszerre 4 vagy több fogadást hoznak létre. Minél több fogadást köt, annál magasabb lesz a bónusz százalékos aránya. A nyereményeket valódi valutában fizetik ki, és nem igényel fogadást.
 2. Barátok meghívása. Minden játékos beléphet a személyes szekrényébe, és létrehozhat egy egyedi meghívó linket, amelyet elküldhet barátainak. Ha a felhasználó rákattint, regisztrál és legalább egy fogadást köt, akkor a nyeremény egy százalékát megkaphatja.
 3. Odds +40% az Aranyfutamra. A Mostbet-en kiber sportfogadások is vannak. Ezek eléréséhez a "Virtuális sportok" részre kell kattintani. Ajándékokat kap, ha a felhasználó 3 vagy több fogadást játszott meg.

picturePromo kódok

Ha a felhasználó talál egy Mostbet promóciós kód magyarország és beírja a megfelelő mezőbe, akkor egyedi bónuszokat kaphat érte. Minden kód 2 kategóriába sorolható:

Kezdők számára Csak olyan felhasználók használhatják őket, akik nemrég regisztráltak
Törzsvásárlók számára De csak akkor, ha aktív játékos a Mostbet

Használati szabályok

A promóciós kódok használatának szabályai attól függnek, hogy melyik típushoz tartoznak. Ha a kód az újonnan érkezőknek szól, akkor a regisztráció során használhatod fel. Ehhez a "promóciós kód hozzáadása" gombra kell kattintanod, és be kell írnod a megfelelő mezőbe. A regisztrált felhasználóknak szóló kombinációk a játékos személyes szekrényében aktiválódnak.

Hogyan lehet aktiválni?

Az aktiválás szabályai eltérőek lehetnek, és a konkrét feltételektől függnek. Például, ha a felhasználó újonnan érkezett, csak annyit kell tennie, hogy beírja a kódot, regisztrál és megkapja a bónuszt. Később pedig, hogy megkapja a bónuszt a promócióban való részvételért, akkor több feltételnek kell megfelelnie (tétet létrehozni, visszanyerni a bónuszt stb.).

Hol találja meg?

A kódot megkaphatja ismerősöktől, SMS-ben és e-mailben magától a Mostbet-től, valamint a közösségi hálózatokon és más fórumokon.

FAQ

Mire van szükségem a promóciós kód megadásához?

Ha újonnan érkezett, először regisztrálnia kell, majd a "Promóciós kód" mezőbe be kell írnia a megfelelő kombinációt, és be kell jelölnie a négyzetet, ha elfogadja a Mostbet minden feltételét.

Mi az a cashback?

Az a pénzösszeg, amelyet a számládra visszautalnak (az elvesztett pénz alapján kerül kiszámításra).

Miért nem kaptam meg a cashbacket?

Csak akkor kapja vissza a pénzét, ha teljesítette a Mostbet összes feltételét. Emellett forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Hogyan használhatom fel a bónuszokat?

A kapott jutalmat a játékos saját belátása szerint használhatja fel. Személyes számlájára kifizethető a fogadást követően, amelynek szabályait az akciós ajánlat feltételei tartalmazzák.

Ki a MostBet tulajdonosa?

A MostBet üzemeltetője a Venson LTD, egy Cipruson bejegyzett vállalat. Az online weboldal azonban a Curacao Gaming Board által engedélyezett, a Curacao licencszám #8048/JAZ2016-065.