A Mostbet áttekintése

A fogadóiroda Mostbet magyarország elsősorban egy bukméker. Több mint 30 féle sportág áll rendelkezésre. Ez nem a legnagyobb szám a piacon, de a vonal nagyon jó. A népszerű futball, kosárlabda, tenisz és snooker mellett egészen egzotikus floorball, squash, pingpong, tollaslabda, lóverseny, kutyaverseny, speedway és még virtuális foci is van. A listában junior bajnokságok, barátságos mérkőzések is megtalálhatók.

Látogasson el az oldalra

Az eSportok külön vannak kiosztva, jó játékválasztékkal. Rengeteg verseny kerül bemutatásra, nemzetközi és nemzeti bajnokságok a CS: GO, Starcraft, LL, Call of Duty, Dota 2 játékokban. A Most Bet kiváló eSport vonallal rendelkezik.

pictureAz ázsiai, ausztráliai, latin-amerikai ligák jelenléte ellenére a bukméker elsősorban az európai versenyekre, elsősorban a labdarúgásra koncentrál. A top mérkőzéseken a pozíciók száma meghaladhatja a 650-et. Elérhetőek fogadások sarokrúgásokra, arra, hogy ki fog gólt lőni, az egyes játékosok statisztikáira, fejesekre, összesítésre, száraz játékra, visszatérő győzelemre stb. Jégkorong esetében - több mint 150 pozíció, tenisz esetében - akár 50. A krikett vonal viszonylag gyenge. A mérkőzések többségénél csak egy csapat győzelmére lehet fogadni. A pozíciók nagy választékára csak a nagy versenyeken és a fontos mérkőzéseken számíthat.

Krikett vonal

Trump kártya - az Élő mérkőzések száma. Nehéz méltó versenytársakat találni, ha erről a mutatóról beszélünk, még a régebbi brit bukmékerek között is. Itt szinte az összes csúcsmeccs kiváló akcióvonallal érhető el. Sok mérkőzést online közvetítenek a játékstatisztikák megjelenítésével.

Az Európa Liga mérkőzés élő közvetítése a MostBet weboldalán

A kiválasztott mérkőzés oldalán a mérkőzés előtti statisztikák elérhetők: legutóbbi mérkőzések, személyes találkozók stb.

A mérkőzés előtti statisztikák az angol Premier League mérkőzéshez

Az esélyek jók. A legnépszerűbb mérkőzésekre 1,5–5%-on belül. A kevésbé népszerű események esetében, például a junior bajnokságokban és az alacsonyabb osztályokban, elérik a 8%-ot. A kiegyensúlyozott megközelítésnek köszönhetően ritkán fordulnak elő technikai hibák és törölt fogadások, ami jó hír a felhasználók számára.

A MostBet bukméker bónuszai Magyarország számára

A hivatalos forráson történő regisztrációkor lehetőség van a Mostbet üdvözlő bónuszra - ez egy további összeg, amely a befizetés első feltöltésekor automatikusan átkerül a játékos számlájára. A befizetés feltöltésére a regisztráció után egy hét áll rendelkezésre, az összegnek van egy korlátja, amelyet meghaladóan a bónuszpontok nem járnak. Ha a regisztrációt követő első 15 percben feltölti a számláját, akkor az üdvözlő bónusz kifizetődőbb, és a befizetett összeg 125%-a. Ezzel a rendszerrel maximum 160000 forintos összeget kaphatsz.

A regisztrációkor kiválasztod a bónusz típusát: 125% sport- vagy A regisztrációkor kiválasztod a bónusz típusát: 125% sport- vagy kaszinófogadásra. a bónusz igénybevételéhez legalább 420 Ft-os befizetést kell teljesítened. Ha például 4200 Ft-ot fizetsz be, és kaszinóbónuszt választasz, akkor 250 ingyenes pörgetést kapsz. A regisztrációs pénzt a sportra három héten belül vissza kell nyerni. Ha első befizetési bónuszt választottál a Mostbet casino magyarország, akkor van időd 72 órán belül elkölteni.

Zinófogadásra. a bónusz igénybevételéhez legalább 420 Ft-os befizetést kell teljesítened. Ha például 4200 Ft-ot fizetsz be, és kaszinóbónuszt választasz, akkor 250 ingyenes pörgetést kapsz. A regisztrációs pénzt a sportra három héten belül vissza kell nyerni. Ha első befizetési bónuszt választottál a kaszinóban, akkor van időd 72 órán belül elkölteni. A bónuszszámláról 4200 forintot teszel fel a 2,5-es koefficiensű fogadásra. A tét által elért nyeremény 10500 Ft - ebből 1500 Ft-ot kapsz az élő számládra, és kiveheted, vagy új fogadásokat köthetsz. Erre 21 nap áll rendelkezésre, utána a fel nem használt összeg megterhelődik.

A MostBet cég különösen kényelmes a kezdők számára. Itt számos olyan lehetőség áll rendelkezésre, amely védelmet nyújt a befizetés gyors lemerülésével szemben:

Fogadás visszaváltása ha úgy látja, hogy egy fogadás elveszítheti, akkor a pénz egy részének visszaadásával visszaváltható
biztosítás biztosíthatja a fogadást, és veszteség esetén visszakaphatja a pénzt
expressz nem veszít ha hét esemény közül csak egynek a kimenetelét nem tippelte meg, akkor visszakapja a tétet

Az expresszek nem veszítenek, ha a hétből legalább egy kimenetelét nem tippelte meg

A rendszeres ügyfelek számára a MostBet.com rendszeresen különleges bónuszokat és ingyenes fogadásokat oszt ki. Express-boostert kínál - megnövelt együtthatót több expresszre.

MostBet alkalmazások

A bukméker gondoskodik arról, hogy az ügyfelek különböző kategóriái számára kényelmes legyen a fogadások elhelyezése. Az hivatalos oldal klasszikus verziója mellett SPA-verzió is elérhető. Letölthető a MostBet böngésző PC-re vagy mobilalkalmazás Androidra és iOS-re. A letöltési link elérhető a főoldalon (balra fent).

A MostBet alkalmazást néhány kattintással letöltheti, a letöltési link a főoldalon található

Vagy az oldal mobil verziójának "Személyes profil" fülén.

Az oldal mobil verziója, az alkalmazás okostelefonra történő letöltésének linkje: Android és iOS

A mobilalkalmazás szép grafikával és zökkenőmentes működéssel lep meg. Minden esemény könnyen megtalálható a jól átgondolt menüpontnak köszönhetően.

 • Az oldal mobil verziójának menüje
 • A böngészős verzió minden funkciója elérhető, beleértve a videóközvetítéseket is.
 • Az okostelefonon elérhető az élő közvetítés részletes statisztikákkal

Befizetés mobilalkalmazáson keresztül

A befizetések tekintetében ez a bukméker kiváló, mivel képes különböző kriptovaluták elfogadására, különös tekintettel a Bitcoin, a Litecoin, a Ripple-re és másokra. Azonban a Most bet számláján a hagyományosabb lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például a banki átutalás, NeoSurf, VISA vagy Mastercard hitelkártya, AstroPay és mások.

Kifizetés mobilalkalmazáson keresztül

Ami a kifizetéseket illeti, a minimális limitek betartása mellett, mivel havonta csak egy ingyenes tranzakciót végezhetsz, figyelned kell az esetlegesen felszámított díjakra is. Azonban banki átutalással, online pénztárcákkal és természetesen kriptopénz pénztárcákkal (további ismeretek szükségesek) is ki tudsz majd venni pénzt.

Mostbet App vs Mostbet Mobile oldal

Vessen egy pillantást az egyes módszerek előnyeire, és hozza meg döntését. Az összes verzió funkcionalitása releváns és kényelmes, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb verziót. Itt nincs helyes választás, így nem tudunk semmit sem javasolni. A mobilverzió azok számára alkalmas, akik nem akarják megtölteni a készülékük memóriáját, mert az alkalmazásokat le kell tölteni és frissíteni kell. A két verzió funkcionalitása ugyanaz. Csak a mobil verzióban nincsenek értesítések.

Hogyan lehet pénzt kivenni a mostbetből?

A befizetési oldalon található menüben egy olyan kategóriát is találsz, ahol pénzt vehetsz ki a számládról. Felhívjuk figyelmét, hogy a kifizetéshez a Személyes adatok kategóriában, amelyet szintén ebből a menüből nyithat meg, minden kötelező mezőt meg kell adni.

Az Ön által használt fizetési módok mindaddig megjelennek, amíg ezek a kötelező mezők ki vannak töltve a kifizetés oldalon. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek ugyanazok a fizetési módok, amelyek a befizetéshez is rendelkezésre állnak. A kifizetési folyamat is teljesen hasonló a befizetési folyamathoz. A kívánt fizetési módra kell kattintania; ezután meg kell adnia a telefonszámát és a kívánt összeget a kifizetéshez. Az egyetlen különbség az, hogy a kifizetések nem egyszerre történnek, mint a befizetéseknél.

Ahhoz, hogy a Mostbet-en elért nyereményét kivehesse, át kell esnie egy ellenőrzési folyamaton. A felhasználóknak fel kell tölteniük a személyazonossági és lakcímigazolás másolatát az ellenőrzés elvégzéséhez. Figyeljen a bónusz részleteire; egyes bónuszok nem vehetők ki, amíg nem követik a szabályokat.

A kifizetési folyamat is teljesen hasonló a befizetési folyamathoz. A kívánt fizetési módra kell kattintania; ezután meg kell adnia a telefonszámát és a kívánt összeget a kifizetéshez. Az egyetlen különbség az, hogy a befizetéseknél nincs egyszeri kifizetés. A kifizetés egy kis időt vesz igénybe, és segít, hogy pontosabb legyek, akár 5 nappal a megrendelés leadása után, ezért ezt szem előtt kell tartania, ha azonnali pénzre van szüksége.

Amint láthatja, ennek a szerencsejáték cégnek a felhasználói élvezhetik a leggyorsabb befizetéseket és kifizetéseket az összes általános szerencsejáték-szolgáltató közül. Itt mindent úgy optimalizáltak, hogy kevesebb időt vegyen igénybe, és csökkentse a pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatos erőfeszítéseit ezen a fogadási weboldalon keresztül.

Mennyi időbe telik a Mostbetnél történő kifizetés?

A kifizetés egy kis időt vesz igénybe, pontosabban. A megbízás leadása után akár 5 napot is igénybe vehet, ezért ezt érdemes szem előtt tartania, ha azonnali pénzre van szüksége. A pénzkivételhez szükséges idő attól is függ, hogy milyen módszert használsz a pénzfelvételhez. A legjobb, ha ugyanazt a módszert használja a kifizetéshez, mint amit a befizetéshez használt. Ha más módszert szeretne használni, akkor azt kell használnia, amelyik 2-3 napon belül feldolgozza azt. Ezért, ha a megnyert összeget bármilyen célra szeretné felhasználni, a legjobb, ha a kifizetést öt nappal azelőtt kérelmezi, hogy szüksége lenne rá.

Kaszinó

A MostBet.com online kaszinó hatalmas játékválasztékkal és színes nyerőgépekkel rendelkezik. Három kategória áll a játékosok rendelkezésére:

 • Nyerőgépek;
 • tábla;
 • lottó.

A nyerőgépek száma egyszerűen meglepő; itt több mint ezer nyerőgép található, az ismerős eperektől kezdve a varázstükrökön át az egész világegyetemet átszelő utazásokig. A társasjátékok közül választhatunk rulett, baccarat, blackjack és természetesen póker közül. Itt egyszerre 11 típus kerül bemutatásra.

A MostBet társasjátékok nagy választéka

Az egész világon népszerű Texas Hold'em mellett: Orosz, karibi, oázis, 6 lapos, 3 lapos, vörös kutya.

A póker egy típusa, a karibi, elérhető a Most Bet.

A MostBet kellemes lottóválasztékkal lepett meg. Többféle kenó és bingó közül lehet választani, lehetőség van online kaparós sorsjegyek nyitására.

Mostbet élő kaszinó

Az élő kaszinó lehetőséget nyújt arra, hogy a számítógép képernyője mögött érezze az izgalmak valódi hangulatát. Figyelje a golyó varázslatos mozgását, a kártyák élőben történő kiosztását, vagy csak a krupié viselkedését.

A MostBet segítségével úgy érezheti magát, mintha egy élő kaszinóban ülne egy asztalnál egy valódi krupiéval. Csak a szerencséd, és semmilyen számítógépes technológia nem tudja befolyásolni. Mind a kaszinók, mind az élő kaszinók a fő számláról származó pénzt és bónuszokat használják a fogadásokhoz.

Az élő osztós játékok az egyik legnagyobb előrelépés az iGaming iparágban. A fejlesztők megtalálták a módját, hogy közelebb hozzanak téged egy igazi játékteremhez, bárhol is vagy. A Mostbet Magyarország követi a sikeresebb szolgáltatók példáját, és a játékok szilárd szekcióját kínálja, ahol krupiék és más Magyarország és más országok játékosai ellen játszhatsz. Egyelőre több mint 100 asztali játék és élő műsorok közül választhatsz. Minőségük kifogástalan, mivel a legjobb élőjáték-szolgáltatókhoz tartoznak: Lucky Streak, Evolution Gaming, Ezugi, Vivo Gaming és még sokan mások.

Az összes élő játék széles választékban jelenik meg a Mostbet kaszinóban. Pörgetheted a Namaste rulettet, játszhatsz Dragon Tigerrel, élvezheted az Andar Bahar vagy a Baccarat és a Blackjack játékokat. A játékok HD minőségben kerülnek streamelésre, és ha stabil internetkapcsolattal rendelkezik, nem tapasztalhat késleltetést vagy interferenciát. A legtöbb élő játékban beépített csevegési lehetőség van a résztvevők és az osztó közötti kommunikációhoz.

Mostbet nyerőgépek

Ha szereti az egyedi témákat, a bónusz funkciókat és a nagy nyereményalapokat, akkor látogasson el a legjobb fejlesztők által üzemeltetett, élvonalbeli technológiát használó videojátékokat tartalmazó részlegbe. A nyerőgépekkel való játék egyszerű és szórakoztató, csak egy tétet kell elhelyeznie, és ki kell választania a vonalak számát, amely néha fix lehet. A legtöbb játék támogatja az Autoplay opciót, amely automatikus pörgetések sorozatát indítja el. Az összes nyerőgépet több kategóriába soroltuk, a TOP játékok között találsz:

 • Gyümölcskoktél.
 • Queen of Fire.
 • Sakura Fortune.
 • Crystal Prince.
 • Egyptian Rebirth 2.
 • Santa's Village.
 • Szkarabeusz templom.

Mint említettük, a Most bet online kaszinó nyerőgépek ingyenes változatban is elérhetőek, ráadásul mobil eszközökön is játszhatsz.

Következtetés

A MostBet.com egy viszonylag fiatal bukméker, amely új piacokat fedez fel. De a több mint 10 éve tartó sikeres tevékenység nagy visszhangot kiváltó botrányok nélkül okot ad arra, hogy azt mondjuk, hogy ez nem egy egynapos cég, és a vállalkozás becsületes módszerekkel épít üzletet.

A cég kezdők és tapasztalt fogadók számára egyaránt alkalmas. A sportágak nagy választéka, a népszerű játékok széles választéka, a súlyozott együtthatók és a kényelmes menü - a vállalat azon dolgozik, hogy a sportolás kényelmes legyen, miközben minimalizálja a lehetséges kockázatokat a maga számára. A fogadások törlése itt nagyon ritka.

Az Magyarország felhasználók nemcsak magyar nyelven használhatják az oldalt, hanem anyanyelvükön is kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal. Ez jelentős fölényt jelent az ismertebb cégekkel szemben. Számlát nyithat rúpiában, és közvetlenül a kártyáról tölthet fel. Nem kell keresni, hogyan lehet megkerülni egy olyan törvényt, amely tiltja a devizában történő fogadást.

FAQ

Hogyan lehet pénzt kivenni a mostbetből?

A főszámláról bármilyen fizetési rendszeren keresztül pénzt vehet ki. Válassza ki, hogy hol a legkényelmesebb Önnek a nyereményét átvenni: elektronikus pénztárcára, bankkártyára vagy mobiltelefonra. Ehhez csak jelentkezzen be személyes számlájára, válassza ki a "Fizetés a számláról" fület, és válassza ki az Önnek megfelelő pénztárcát.

Hogyan lehet a Most bet bukmékernél igazolni?

Készítsen képeket a dokumentumokról. Küldje el őket a bukméker e-mail címére. Várjon legfeljebb egy napot a biztonsági döntésre.

Miért nem működik a mostbet alkalmazás?

Meg kell jegyezni, hogy minden eset más és más. A probléma egyaránt

Milyen bónuszokat kínál a mostbet?

Az első bónusz egy üdvözlő bónusz. A bukméker minden ügyfele számíthat rá. Akár 160.000 forintot is kaphatsz. További ajánlatokért lásd a speciális bónuszok oldalt.