Mostbet valódi vagy hamis - megválaszolja az esetlegesen felmerülő kérdéseit 

A MostBet nem csak egy bukméker, hanem egy online kaszinó is. A céget 2009-ben alapították, és hatalmas választékot kínál a felhasználóknak. A lista több mint 30 sportágat, virtuális versenyeket, kutyafuttatásokat, futóversenyeket, motorversenyeket, futballt, valamint cybersport versenyeket (CS:GO, Dota, Call of Duty, Starcraft stb.) tartalmaz.

Látogasson el az oldalra

pictureA mostbet alkalmazás valódi vagy hamis kérdésre nyugodt szívvel válaszolhatunk - az iroda engedéllyel rendelkezik és régóta a piacon van. A bukméker csak online fogad fogadásokat, fizikai elfogadóhelyek nincsenek. Ám éppen az átgondolt, apró részletekig kidolgozott weboldal az, ami megkülönbözteti a versenytársaktól.

A mostbet valódi vagy hamis weboldal az egyoldalas felület (SPA) elve alapján készült - mobilalkalmazásként működik. A menü intuitívnak bizonyult, minden fontos hivatalos oldal a főoldalon jelenik meg. Van egy online közvetítés a mérkőzésekről, amellyel az oldal elhagyása nélkül követheti a fontos eseményeket. A mérkőzés előtti statisztikák gyűjtése folyamatban van.

Mennyire megbízható a vállalat?

A MostBet Curacaóban van bejegyezve, és az Antillephone 8048/JAZ licencszámot kapott. A naprakész licenc bizalmat ébreszt a webhely iránt.

Curacao licenc

A vállalat tevékenységét nem szabályozzák nemzetközi szervezetek, például a Független Fogadási Bírói Szolgálat. A felhasználók nem számíthatnak az ilyen szabályozók támogatására vitás kérdések esetén. A bukméker azonban még nem adott okot a játékosoknak az aggodalomra.

Minden vitás kérdést viszonylag gyorsan, a probléma összetettségétől függően néhány órától néhány napig terjedő idő alatt old meg az ügyfélszolgálat. A panaszok többsége az elektronikus fizetési rendszerek általi késedelmes kifizetéssel kapcsolatos: Neteller és Skrill. Ritkábban - a túl magas oddsokkal kötött fogadások törléséhez. Hibák azonban minden bukmékernél előfordulnak, beleértve a legnépszerűbbeket is. A Magyarország fogadók véleménye szerint a Most Bet visszaadja a megnyert pénzt, ha a fogadást az aktuális együtthatóval kötötték, és tévesen törölték.

A cég szerint egy svájci bankban 3 000 000 eurós biztosítási alapot hoztak létre, és gyorsan kifizetik még a legnagyobb nyereményeket is.

pictureMűködik-e legálisan a MostBet Magyarországon

Ami a szerencsejáték-ipart illeti, a törvény nagyon homályos. Az országnak van egy törvénye, amely tiltja a szerencsejátékok nyilvános helyeken történő szervezését. A "szerencsejátékok" közé tartoznak azok a játékok, amelyeknél az eredmény nem egyértelmű, és a kimenetel nem a játékosok ügyességén múlik.

  • A törvényt még 1867-ben fogadták el, és nem tiltja a fogadások elfogadását. De, csak a nyilvános helyeken történő szerencsejáték szervezéséről szól Magyarországon. És nem tesz említést az online szolgáltatásokban való részvétel tilalmáról vagy felelősségéről.
  • Valójában a MostBet.com online kaszinó szerverei Európában találhatók, egy bukméker a Curacao offshore zónában van bejegyezve. Azzal, hogy a cég magyar játékosoknak nyújt szolgáltatásokat, nem sérti a magyar törvényeket. A helyzetet össze lehet hasonlítani egy magyar fizikai utazásával, például Monacóban vagy Las Vegasban. Szabadon játszhat, és nem sérti meg egyik ország törvényeit sem.
  • A törvény nem tartalmaz egyértelmű listát a szerencsejátékokról. A Legfelsőbb Bíróság 1996-ban legálisnak nyilvánította a lóversenyekre való fogadást, mivel a győzelem ezekben az ügyességen, nem pedig a szerencsén múlik. Ezt a logikát követve a póker vagy a sportfogadás is az "ügyességi játékok" közé sorolható, mivel bizonyított, hogy az eredmény nem a szerencsétől, hanem a játékosok ügyességétől függ.

Magyarország szövetségi kormánya nem módosította az 1867-es törvényt. Ellenkezőleg, megengedte az államoknak, hogy maguk döntsenek arról, hogy legalizálják-e az online szerencsejátékokat vagy sem. Maharashtra állam például betiltotta az online kaszinókat. Goa és Sikkim államok legalizálták azokat. A szerencsejáték-ipar legalizálásáról aktívan folyik a vita.

pictureKülön törvények tiltják a devizában történő sportfogadást. A MostBet.com portálon a különböző országokból származó játékosok nemzeti valutában, többek között forintban is nyithatnak számlát.

Számlanyitás nemzeti valutában

A MostBet-en forintban nyithatsz befizetést. A játékosok szabadon végezhetnek pénzügyi tranzakciókat (betét feltöltése vagy nyeremény kivétele) bankkártyával. Bankkártyával történő befizetés űrlapja, a minimális összeg 1300 Ft.

Vannak olyan határozatok, amelyek arra kényszerítik az internetszolgáltatókat, hogy blokkolják a magyar törvényeket sértő forrásokat. A Mostbet magyarország nem vesz részt a bűncselekmények finanszírozásában, nem sérti a helyi törvényeket. Nincs ok a blokkolásra.

Következtetés: Ami nem tiltott, az megengedett. A MostBet.com legálisan működik. Másrészt a szerencsejáték-ipar nem szabályozott. Ezért a magyar szerencsejátékosokat nem védi az állam, és csak a bukméker becsületességében bízhatnak.

A Mostbet nyerőgépek kínálata

A nyerőgépek a legnépszerűbbek a Mostbet casino magyarország. A weboldalon kényelmes játékkereső rendszer található, amely a szolgáltató, a kategória és az ábécé szerinti szűrőkön alapul. A video slotok különböző eszközökön érhetők el: számítógép, laptop, tablet, mobiltelefon.

A játékosok számára elérhető nyerőgép-kategóriák:

klasszikus nyerőgépek Klasszikus nyerőgépek három tárcsával és egyszerű szabályrendszerrel
tárcsás nyerőgépek Tematikus 5 tárcsás nyerőgépek olyan műfajokban, mint a gyümölcs, sport, fantasy, kedvenc filmek és tévésorozatok, rajzfilmfigurák, állatok, ékszerek
nyerőgépek Játékgépek animációs effektekkel, realisztikus grafikával és kifinomult funkcionalitással
jackpot játékok jackpotokkal, ingyenes pörgetésekkel, extra körökkel, bónusz körökkel ellátott játékok

A Most bet kaszinó nyerőgépeit a felhasználók egyre gyakrabban nem csak tematikus és műfaji preferenciák, hanem más paraméterek alapján is választják: érték a gépek ciklikussága, volatilitási szint, RTP. Ezek a jellemzők határozzák meg a nyeremények valószínűségét és nagyságát, amelyet a játékos szerencse esetén kap.

FAQ

A MostBet elérhető Magyar nyelven?

Igen, a Mostbet Magyar és 28 másik nyelven is elérhető.

Biztonságos a MostBet Magyarország területén?

Igen, a MostBet biztonságosan használható Magyarországon. A szerencsejáték-törvények szerint a magyarok legálisan köthetnek online sportfogadásokat és játszhatnak online szerencsejátékot, ha a platformnak nincs jogi kötődése, illetve nem hirdeti szolgáltatásait Magyarországon. Tekintettel arra, hogy a MostBet Curacaóban van bejegyezve és engedélyezett, a magyar emberek szabadon élvezhetik a MostBet szolgáltatásait.

Biztonságos a MostBet Magyarországnál játszani?

Igen, a MostBet Magyarország biztonságosan használható. A MostBet érvényes SSL-tanúsítvánnyal, megfelelő adatvédelmi irányelvekkel és a Curacao Gaming Board aktív licencével rendelkezik. Annak ellenére, hogy Curacao nem a legelismertebb játéktanács, a MostBet megőrizte kiváló online hírnevét.

Elfogadja a MostBet a forintot?

A MostBet számos valutát elfogad, köztük forintot is.

Miért válassza a MostBet szerencsejáték oldalt?

A MostBet egy legális online kaszinó weboldal, amely optimalizáltan használja a Magyar játékosok számára. A weboldal felhasználóbarát grafikával, gyors betöltéssel, intuitív navigációval, 24/7 élő chat támogatással és egyéb jó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jó választássá teszik egy online szerencsejáték oldal számára.